ΤΩPΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ | ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ;

Με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ανησυχούν για την κλιμάκωση της κρίσης στην Ελλάδα και τις συγκρούσεις σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία, σήμερα ο πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Κογκρέσου, Δρ Paul Craig Roberts, ανέφερε πως το ΟΧΙ στο Ελληνικό Δημοψήφισμα για την απόρριψη περισσότερης λιτότητας αποτελεί ένα πλήγμα για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, ωστόσο δεν βάζει τέλος στο ελληνικό δράμα που συντελείται…
Με το ζήτημα του χρέους να μπορεί να επιλυθεί μόνο με τους όρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης Όπως έχει γίνει απολύτως σαφές, αυτοί οι όροι είναι η λεηλασία της ελληνικής οικονομίας από το ένα τοις εκατό.

Δεδομένου ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι κλειστές και προφανώς δεν μπορουν να ανοίξουν εκ νέου χωρίς επίλυση του ζητήματος, η ακαμψία της ΕΕ θα αναγκάσει την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ και να επιστρέψει στο δικό της νόμισμα, ώστε να ανοίξει εκ νέου τις τράπεζες. Αυτό δεν θα απαιτούσε την αναχώρηση της Ελλάδας από την ΕΕ, όπως γίνεται με το Ηνωμένο Βασίλειο και ένα ή δύο άλλα κράτη μέλη της ΕΕ που έχουν τα δικά τους νομίσματα.

Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα η ΕΕ και η Ουάσιγκτον καθώς και η ιαπωνική Ουάσιγκτον, ο Καναδάς και η Αυστραλία (υποτελείς τους) θα επιτεθούν στο νέο ελληνικό νόμισμα και θα οδηγήσουν την αξία του στις αγορές συναλλάγματος σε μια τέτοια χαμηλή τιμή ώστε η Ελλάδα να μην μπορεί να εισάγει. Και ο πλούτος που κατέχει με ελληνικό νόμισμα να μην έχει καμία αξία στο εξωτερικό .
loading...