ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Ο Βενιζέλος για πρόεδρος στη Ν.Δ.


♦ Ξέρω τι θα κάνει σε 6 χρόνια από σήμερα ο Σαμαράς. Θα σπάσει τη σιωπή του.

♦ Θα πάρει και τη θέση του Μητσοτάκη. Επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

♦ Δεν τον νοιάζει τον Μητσοτάκη που του παίρνουν την τιμητική θέση. Του έδωσε άλλα 200 χρόνια η παραίτηση του ακατονόμαστου.

♦ Η Μέρκελ δεν ήξερε για τι να πρωτοκλάψει. Για το μαύρο δημοψήφισμα ή για τα μαύρα μαντάτα για τον Σαμαρά.

♦ Τον έφαγαν τον Αντώνη οι επιτελείς του κόμματος. Εντελώς μαλάκες στη Ν Δ. Πώς να μην πάθουν πανωλεθρία; Εβαλαν τον Αλιάγα αντίπαλο του Τσίπρα.

♦ Ο Τσίπρας, παρά τη συντριπτική διαφορά, δεν φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και στο διάγγελμα και στον Παυλόπουλο που πήγε μετά. Μία πληροφορία έλεγε ότι έκλαιγε ο Αλέξης όσο μεγάλωνε η διαφορά υπέρ του «όχι».

♦ Στον ρόλο του υπερπρωθυπουργού όμως ο Καμμένος στο Ζάππειο. Η τρέλα του μεγαλείου σε όλο της το μεγαλείο, ώ μεγαλείο! Αστραφτε το μάτι του. Δεν γυάλιζε όμως! Αβε!

♦ Από αυτά που είπε ο Γιάνης στις επίσημες δηλώσεις του κρατάμε μόνο το μακό με τις στάμπες. Πούλησε από το πρωί 1.000.000 κομμάτια.

♦ Ο Θεοδωράκης θα ζητήσει στο συμβούλιο αρχηγών να εξαιρεθεί από τη διαπραγματευτική ομάδα ο Βαρουφάκης. Θέλει να τον πάρει στο Ποτάμι.

♦ Ποδοσφαιρικά συνθήματα όλη τη νύχτα:

-Οσο νυχτώνει /το δημοψήφισμα μεγαλώνει.

-Πω, πω, πω / τι κάπιταλ κοντρόλ / είναι αυτό.

-Ετσι γαμάνε/ τα ΑΤΜ.

♦ Υπό μία άποψη πανηγυρίζουν οι γαλοπούλες γιατί φτάνουν τα Χριστούγεννα.

♦ Νέο δημοψήφισμα την Κυριακή για να έχουμε τρίτη νωπή λαϊκή εντολή. Το ερώτημα θα είναι «δραχμή ή δραχμή».

♦ Μπορεί να υπάρξει όμως συμφωνία εντός δύο ημερών. Ετσι που διαγράφεται η κατάσταση, η τελική συμφωνία θα είναι διπλό νόμισμα. Ευρώ την ημέρα, δραχμή τη νύχτα.

♦ Η κυβέρνηση χαρίζει τα χρέη των καναλιών λόγω της πολύτιμης βοήθειάς τους στο συντριπτικό ποσοστό.

♦ Θα τον κάψουν τον ΣΚΑΪ απόψε οι οπαδοί του «ναι», γιατί τους έκαψε.

♦ Το καλύτερο πάνελ ήταν του «Μέγκα». Είχε Πάγκαλο, Φίλη μαζί στο ίδιο πάνελ. Αν είχε και Βενιζέλο, θα ήταν το ιδανικότερο πάνελ όλων των εποχών.

♦ Τέρμα η εβδομάδα των ΑΤΜ, άρχισε η εβδομάδα με τις θυρίδες και της Βαλαβάνη. Εκεί οι ουρές θα είναι διπλάσιες από τα ΑΤΜ.

♦ Προσωπικά έχω καταθέσει σε θυρίδα το στρώμα με όλα τα συμπαρομαρτούντα. Ελπίζω να μην το σκίσουν και δουν το περιεχόμενο.

♦ Είχαν βαφτεί όλοι οι νομοί με το χρώμα του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο μεγάλη η έκταση της νίκης, που είχαν βαφτεί με το ίδιο χρώμα και ορισμένοι νομοί της Βουλγαρίας.

♦ Το «όχι» πήρε 60% λόγω των 60 ευρώ. Αν έδιναν 70, θα έπαιρνε 70%.

♦ Της τελευταίας στιγμής: Πρόεδρος της Ν.Δ. ο Βενιζέλος. Το 'ξερε γι' αυτό παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ.