ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ

Τρόφιμα για να βελτιώσετε την υγεία του θυρεοειδούς..


Εάν προσπαθείτε να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα που υποστηρίζουν τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, θα πρέπει να περιορίσετε 
 την...
κατανάλωση τροφών πλούσιων σε goitrogens ουσίες που καταστέλλουν τnν λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα παρεμβαίνοντας με πρόσληψη ιωδίου, που βοηθούν την σωστή  λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.
Είναι τροφές  ιδιαίτερα πλούσιες  σε βιταμίνη Β και σίδηρο, τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα φύκια, άπαχο κρέας, τα ψάρια, τα φασόλια, το ελαιόλαδο και φυτικά έλαια. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β υποστηρίζουν την καλή  λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.
Αυτά τα  τροφίμων είναι  το ήπαρ, γαλοπούλα, μοσχάρι, καρύδια Βραζιλίας, πατάτες, φακές, μαύρα φασόλια και κεφίρ. Φρέσκα λαχανικά πλούσια σε σίδηρο είναι επίσης ευεργετικά  για τη λειτουργία του θυρεοειδούς .
Τρόφιμα για  την βελτίωση του θυρεοειδούς

Αυτά τα λαχανικά περιλαμβάνουν τα τεύτλα και το μαϊντανό. Δημητριακά ολικής αλέσεως είναι επίσης ευεργετική για το θυρεοειδή αδένα, δηλαδή φακές, καστανό ρύζι, το κριθάρι, το κεχρί, ποπ κορν, άγριο ρύζι, βρώμη και σίτο. Από το Πανεπιστήμιο Φυσικής Ιατρικής στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό συνιστά την κατανάλωση φυκιών.