Ποια είναι βότανα του σεξ για υψηλές επιδόσεις!

G.S
Λίγο η μόδα, λίγο η νέα τάση, λίγο η κρίση, όλο και περισσότεροι στρέφονται στις εναλλακτικές θεραπείες για να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας. 

Αν και η επιστήμη δεν εξοστρακίζει τις θεραπείες αυτές, όσοι δεν προτιμούν τα φαρμακευτικά σκευάσματα στρέφονται στα βότανα της φύσης, για να ανακουφιστούν από τα ενοχλητικά συμπτώματα αλλά και για να βελτιώσουν τις... ερωτικές αποδόσεις τους.

Ποια όμως είναι τα βότανα του σεξ;
Το σαφράν  ή αλλιώς ο γνωστός σε όλους κρόκος τονώνει και ενισχύει τον οργανισμό. Μελέτες που έγιναν αρχικά σε πειραματόζωα και στη συνέχεια σε άνδρες, απέδειξαν ότι βελτιώνει τη στυτική λειτουργία. Έτσι δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να το  προσθέσετε στο φαγητό ή στη σαλάτα.
Η κανέλα η οποία τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος.  Σε μεγάλη ποσότητα όμως είναι τοξική και μπορεί να μειώσει την άμυνα του οργανισμού. 
Το μοσχοκάρυδο βάση των τελευταίων μελετών έχει αφροδισιακή δράση αλλά μην το παρακάνετε.Σε μεγάλες δόσεις είναι τοξικό για τον οργανισμό. 
 Όπως και η κανέλα, έτσι και η μέντα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο Αριστοτέλης είχε συμβουλεύσει το Μέγα Αλέξανδρο να μην αφήνει τους στρατιώτες του να πίνουν τσάι μέντας πριν από τη μάχη, για να αποφεύγουν την ερωτική διέγερση και την επακόλουθη απώλεια των δυνάμεών τους. 
Το ταπεινό φασκόμηλο θεωρείται όμως ότι έχει και διεγερτικές ιδιότητες και παραδοσιακά χρησιμοποιείται από τους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας με σκοπό τη διατήρηση της στυτικής λειτουργίας. 
Tags

#buttons=( ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !